hengelsport

uwstart.nl

Nieuw (producten)


Aas spray 40 ml flesje

Aas spray 40 ml flesje diverse smaken/geuren Speciaal ontworpen voor de Hookbait Baits of het nu maden, wormen, popups, pellets, mais, kaas of boilies zijn. Deze bait sprays geven uw aas voordat deze te water gaan een extra smaak(boost). De karper maar ook zeelt en voorral de barbeel stelt de smaak / geurwolk boven uw aas zeer op prijs en zal door de toegevoegde lokstoffen meteen over gaan tot azen. Onze sprays zijn zonder twijfel een additief met een grote meerwaarde. Toepassen 10tal minuten voor de wedstrijd of vissessie de maden of besprayen, let wel op dat je niet teveel gebruikt anders kunnen ze gaan zweten. Tip: een 1 a 2 tal sprays per liter maden is voldoende. Boilies en of pallets spray direct op de popup, boilie of pellets en laat deze 5 minuten inwerken. (1x drukken op pompje is voldoende) Kies uw eigen smaak voor een additief met een grote meerwaarde vanaf 3 stuks of meer extra korting (mogen verschillende smaken zijn)

www.quality-flavours.nl/index.php?route=product/product&path=133&product_id=653


Witvis split

Witvissplit is toegestaan tijdens wedstrijdvissen in BelgiŽ uiteraard ook in Nederland Met deze kleine steentjes heeft u het zelfde effect al de bekende gel baits of gel boilies voor de karpervisser, echter is een groot verschil deze kiezels zijn hard als steen en zullen niet gegeten worden door de vissen. Deze kiezels is samengeperst zand met daarin een hoge dosis flavour die langzaam vrijkomen uit deze kiezels. De gemiddelde kiezel bevat 1.5 tot 2x de hoeveelheid flavour als een gel bait of gel boilie. De oplostijd van de flavour in de kiezel is tot 10 uur Door het vrijkomen van deze flavour trekt u de vis naar uw voerplek, zij zullen deze kiezels snel laten liggen omdat deze voor hun te hard zijn, en uw haakaas zal dan snel gevonden worden. Dit product is een natuur product en daarom niet giftig na weken zal het opgelost zijn als zand.

www.quality-flavours.nl/index.php?route=product/category&path=134(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.